Deuren open

Geschreven op 1 april 2007 door Silvia & Johan.

15 maart gingen de deuren van het toilet gebouw weer open en daarmee was seizoen 2007 begonnen. De zon liet zijn stralen al enkele malen goed schijnen en dat gaf de juiste lente kriebels. Een nieuw seizoen, wij zijn er (op enkele kleine dingen na) helemaal klaar voor. De eerste bloesem begint weer te komen, het terrein ligt er netjes bij. Viooltjes fleuren de boel op.

De winter is vrij rustig voorbij gegaan. Steeds weer de vraag wanneer wordt het nu echt winter. De storm richtte slechts beperkte schade aan.

De konijnen hebben hun eerste nestje jongen weer geworpen dus die lopen over enkele weken uit. De kippen worden alweer broeds en leggen volop verse scharreleitjes. Een van de pony’s laat duidelijk zien dat in zijn buik nieuw leven aan het groeien is. Hangbuikzwijntje Poeki verwelkomt de eerste gasten met luid geknor, zijn buik zal in het seizoen wel weer flink gaan groeien.

Reserveringen beginnen weer volop binnen te lopen. Vertrouwde gezichten maar ook heel veel nieuwe gezichten. Erg gezellig zo’n camping die weer tot leven komt.
Jong en oud komt langs of reserveert een plekje.

We worden ’s ochtends weer wakker en vrolijk van het getjilp van vogeltjes, ze hebben het druk!

Kortom de boel draait weer volop en wij weten nu al; het gaat een fantastisch seizoen worden.