Het seizoen loopt ten einde

Geschreven op 25 oktober 2005 door Silvia & Johan.

Zo langzaam beginnen de blaadjes weer van de bomen te vallen. Altijd weer een teken voor ons dat het seizoen ten einde loopt.

Een terugblik op het seizoen 2005.

Een flinke uitbreiding bij de dieren

  • 2 jonge merrieveulentje, Vayla en Victory
  • een nieuw jong hangbuikzwijntje Poekie die inmiddels erg gesteld is geraakt op alle gasten die hem met etens restjes komen verwennen, wat zal hij balen dat het winterseizoen begint
  • vele jonge cavia’s en konijntjes
  • jonge kuikens die de weg door het gaas erg makkelijk vonden
  • 6 jonge bokjes; met Jopie als meest bijzondere. Daar dit bokje door de moeder verstoten werd werd Jopie met de fles groot gebracht en daar droegen de camping gasten aan bij. Een gezellig beestje is het daardoor geworden.

Het weer
We hadden een druk, gezellig en mooi voorseizoen, de juli maand wilde ook nog wel meewerken maar de augustus maand was triest ten aanzien van het weer. Maar dat kon de campinggasten niet deren, ook augustus bleef het druk en gezellig. Doordat de camping uit degelijk gras bestaat werd het geen modderpoeltje en bleek het door de beschutting allemaal best mee te vallen, het naseizoen bood weer volop zonneschijn en maakte veel goed.

De gasten
We hadden weer veel gezellige gasten afgelopen jaar, bekenden en onbekenden. Allemaal heel erg welkom en heel gezellig. Mensen die kiezen voor de kleinschaligheid en zich al gauw thuis voelen op de Keuterij.

De Keuterij
FEEST want dit jaar bestond de camping 25 jaar en dat werd gevierd met alle vaste, seizoen en deelseizoen gasten. Het werd een gezellig feest met een prachtige lantaarn als herinnering. Daarvoor gaan we in de winter een mooi plekje creĆ«ren op onze camping zodat we met z’n allen kunnen genieten van dit licht puntje.

De speeltuin
Nieuw zand in de zandbak en een wipwap koe erbij voor de jongste gasten.

De omgeving
Eindelijk kwamen ze er de bewegwijzerde fietsroutes zodat mensen zonder kaart de omgeving kunnen bekijken per fiets. Mooie duidelijke borden met bewegwijzering die het fietsen in het Brabantse land wel heel aangenaam maken.
Het land van Cuijk bood weer vele activiteiten waardoor er voor elk wel wat wils bij zat.

Kortom het was een geweldig seizoen.
Vanaf 31 oktober is de camping gesloten.

De eerste reserveringen zijn al weer binnen.

We gaan de wintermaanden gebruiken voor klein onderhoud en voor het realiseren van wat kleine wensen om De keuterij nog mooier te maken.