En weer een nieuw seizoen

Geschreven op 19 april 2009 door Silvia & Johan.

Een nieuw seizoen is begonnen. De camping draait weer volop, onze vaste gasten maar ook al verschillende losse gasten vonden de weg weer naar de Keuterij.

Ineens de blaadjes weer aan de bomen; de bloesem die volop bloeit waardoor het weer prachtig aankomen is op onze oprijlaan naar onze camping.

Een nieuwe speeltuin die voldoet aan alle veiligheidseisen siert de camping. Ook de zandbak is compleet vernieuwd dus die kan weer voor veel speelplezier zorgen bij onze kleinste gasten.

Jonge prachtige konijntjes brengen weer leven in onze konijn-en-cavia-ren die in de winter last had gehad van meneer de Vos …
De eerste jonge geitjes mochten we vandaag verwelkomen en als we de buiken van de overige geiten zien dan volgen er nog velen.
Haan Joep waakt weer over zijn kippenharem en stapt parmantig rond in de kippenren.
Hangbuikzwijntje Poekie is blij, dat het seizoen weer gestart is want hij mocht al verschillende restjes eten van de gasten opsmullen …
Een veulen laat nog even op zich wachten maar beide shetland pony’s vermaken zich opperbest in de weide.
De twee eekhoorntjes die al geruime tijd door de bomen springen op ons stekkie laten zich veelvuldig zien. Buiten zitten betekend genieten van alle mooie geluiden en gezangen die de vele vogeltjes ten gehore brengen.

In het toiletgebouw vertelt een folderrek en informatiebord wat er allemaal in de omgeving te doen is en het Brabantse land heeft weer van alles aan activiteiten en vermaak in petto komend seizoen.