Eindelijk zon

Geschreven op 27 april 2010 door Silvia & Johan.

Eindelijk zon - cavia's en konijnen voeren

We hebben er lang op moeten wachten op die zon, maar deze laat zich steeds vaker zien. Op ons camping terrein is het dan gelijk heel behaaglijk vanwege het natuurlijk omsloten terrein, de eerste badjes stonden afgelopen weekend al op het terrein om de kleintjes lekker te laten spelen met en in het water.

De dierenweide maken weer een gezellige indruk; de drie kleine geitjes Mickey, Muckey en Mockey met de paasdagen geboren, lopen al gezellig te dollen met elkaar in de wei. Ons nieuwe mini biggetje Moppie roept bij iedereen vertedering op en blijkt een grote ondeugd! Lekker hard op de kippen afrennen zodat die enorm schrikken en alle kanten opvliegen is zijn favoriete activiteit! Ons eerste veulentje Moontje is zondag 25 april geboren en het wachten is op nummer twee. De kip heeft als het goed is deze week ook de eieren uitgebroeid; al met al genoeg klein spul op de Keuterij. De konijnen en cavia’s zorgen ook regelmatig voor uitbreiding.

De zandbak heeft weer wat extra zand erbij gekregen en wat nieuwe zandbak spullen dus die kan weer voor veel vertier gaan zorgen. En vergeet niet de pingpongbatjes voor wat sportieve activiteit.

Alles ligt er mooi bij; de bomen raken weer vol blad; de 4 eekhoorntjes die hier al maanden vertoeven, laten zich veelvuldig zien. De vogels geven hele concerten kortom het is weer genieten op de Keuterij!

Het toiletgebouw is weer voorzien van de nieuwste folders en de mappen van wat er in de omgeving te doen is; zijn weer opgeschoond.

Als je zelf in een gebied woont zie je de schoonheid van dit gebied niet altijd. Onze camping gasten beleven dat anders. Ze wijzen ons vaak op de pracht van deze omgeving; de kleine dorpjes, de perfecte fietspaden en routes, het vele groen, de vriendelijkheid van de bewoners enz. Daarom eindigen wij als van oorsprong Limburgs oprecht en trots met “we zijn blij en trots dat we Brabanders zijn”!