Mei 2016 en AKTIE

Geschreven op 9 mei 2016 door Silvia & Johan.

Het Hemelvaartweekend zit er weer op.
Wat was het een gezellig weekend.
Verschillende gasten uit alle delen van Nederland, jonge gezinnen, gezinnen met ouderen kinderen, senioren, stellen, enkelingen, we mochten ze allemaal verwelkomen op de Keuterij.
Met een tent/tentje, caravan, Camper en zelf een hypermoderne caravan/vouwwagen.
Prachtig om te zien hoe de kinderen die er waren elkaar al snel opzichten en echt intens samen speelden.
Regelmatig maakte iedereen een wandelingetje naar de dieren voor. De beesten werden dan ook verwend met oud brood maar ook met overgebleven eten. Ons varken is dan ook helemaal rond en tevreden na zo’n weekend.
En natuurlijk ‘s ochtends om half 10 gingen de kinderen mee de weiden in om de dieren te voeren.

Leuk om van de “losse” gasten te horen hoe vriendelijk ze onze vaste gasten ervaren. Wij wisten dit natuurlijk al lang!
Een gast vroeg of de vaste gasten niet juist wegbleven als er veel losse gasten waren konden wij overtuigend ontkennend beantwoorden. Onze vaste gasten verheugen zich juist altijd op de komst van andere gasten. Ze genieten net zo erg van als ons als er gasten zijn op de Keuterij. Vaak komen ze ons vertellen dat we gewoon nog iemand voor hun neus neer mogen/moeten zetten.
Maar we kiezen er altijd voor om een maximaal aantal gasten te hebben. We vinden het belangrijker dat degene die er zijn het naar de zin hebben; de ruimte en rust ervaren, dan dat we het vol zetten!

Gasten vragen vaak wat de aankomst en vertrek tijden zijn omdat ze die niet op onze site vinden. Dat hebben we er bewust niet op staan. We vinden dat onze gasten optimaal moeten kunnen genieten. Dus als er niemand op de gereserveerde plek staat op dag van aankomst of niemand komt te staan op de dag van vertrek; geniet dan zo lang mogelijk. Dus kom vroeg en vertrek gerust laat. U betaald alleen de nachten dat u staat.

ACTIE
Dit is tevens de actie van 2016; op de Keuterij betaald u alleen voor de staanplaats de nachten dat u werkelijk slaapt. Dus wilt u de een keer een langere periode staan; of het kampeermiddel enkele dagen laten staan voordat u weer komt slapen; geen probleem. U betaald niets voor de dagen dat alleen uw kampeermiddel staat; enkel voor de nachten dat er iemand slaapt!

Bij ons betaalt u ook niet aan; we hebben graag dat gasten komen omdat ze graag willen komen en niet omdat ze aanbetaald hebben. We begrijpen dat als het weer erg slecht is…u soms kiest er vanaf te zien of later te komen/ eerder te vertrekken. Op de Keuterij doen we daar niet moeilijk over en werken we graag met de Brabantse Gastvrijheid!