Hoera; seizoen 2015 weer gestart en ACTIES!!

Geschreven op 7 april 2015 door Silvia & Johan.

De camping is nu enkele weken open. De vogels laten ons op de Keuterij al even weten dat het voorjaar is. Alles zit alweer mooi in het groen waardoor de temperatuur op onze camping, die rondom beschut is, altijd enkele graden hoger is.
Kortom het seizoen is weer begonnen.
Onze vaste gasten hebben de boel er weer netjes bij liggen en zien uit naar de losse gasten die weer komen. Samen weer de rust, ruimte en sfeer beleven van de Keuterij.
Enkele nieuwe konijnen rennen weer rond in de konijnen ren. De cavia kregen alweer 4 en 5 jonkies; erge mooie beestjes. De eenden zitten mooi in de kleuren.
De pony’s reageren enthousiast op elk stukje brood wat ze weer krijgen.
We hebben er wat kippetjes bij; in alle soorten en maten lopen ze nu in de grote kippenren; wat maakt dat we verschillende grote echte scharrel eieren hebben.
Maar degene die het meest blij is dat het seizoen weer gestart is; is ons varken Moppie!! Hij smult weer volop van alles wat onze gasten niet op kregen.
Ook de eerste jonge wilde konijntjes zijn weer gespot.
Het land van Cuijk komt toeristisch steeds meer op de kaart te staan. Er zijn mooie fiets routes bij gekomen naast de bijzondere wandelroutes die er vorig jaar al bij kwamen.
De gastvrijheid van Brabanders maakt doorgaans indruk op onze gasten, evenals de kleine dorpjes met daartussen veel groen. De perfecte fietspaden vinden wij eigenlijk gewoon…
De economische crisis…. Lijkt wat op zijn retour als je de berichten hoort. Maar omdat veel mensen dit niet merken hebben wij gedacht een actie te maken die het hele seizoen geldt:
DE ACTIE 7=6; 7 NACHTEN STAAN EN 6 BETALEN GAAN WIJ HET HELE SEIZOEN 2015 HANDHAVEN!
Daarnaast mag iedereen die met de HEMELVAART EN PINKSTEREN komt; zijn/haar kampeer middelen in de periode tussen hemelvaart en Pinksteren KOSTELOOS laten staan!
Wij gaan voor tevreden, uitgeruste gasten en hopen met deze acties daar aan bij te dragen.
TOT ZIENS op onze mooie Keuterij; de kleine camping die al meer dan 35 jaar een feit is!