Alleen de zon nog; wij zijn er klaar voor!!

Geschreven op 25 maart 2013 door Silvia & Johan.

De Keuterij is inmiddels 23 jaar van ons. En nog steeds zijn we net zo trots op ons unieke plekje als toen we hier 23 jaar geleden kwamen.
De camping was toen al camping. De vorige eigenaar had een iets andere visie dan ons waardoor we vooral bezig zijn geweest met opruimen, snoeien en rooien. Om dat wat er stond aan begroeiing de ruimte te geven, om te voorkomen dat we last kregen van ongedierte.
Wij houden van groen; veel groen maar ook van ruimte en netjes……….
Een groot terrein betekend veel onderhoud werk en steeds keuzes maken wat prioriteit heeft. Ons wensen lijstje wat we graag nog een keer willen is nooit echt korter geworden want telkens als er boven iets af ging kwam en beneden iets bij…..
Onze dierenweide daar zijn we nog steeds trots op; zelf lopen we ook regelmatig naar voren; even kijken bij de cavia’s en sinds dit weekend ook weer 3 schattige konijntjes. Nog een beetje jong en daardoor laten ze zich nog niet steeds zien maar ze wennen vlug.
Daarnaast ons eenden weitje waar kwik kwek en kwak hun domein hebben. Mooie Mandarijn eenden, jammer dat het ruien altijd in ons hoogseizoen valt; de kleuren van het mannetje zijn zo wonderbaarlijk mooi. We zijn nog op zoek naar een mooi koppeltje eenden erbij.
Onze kippenren; goed gevuld en sinds dit weekend loopt Frans er trots rond. Frans is een grote forse; maar ook zeer rustige en tamme haan.
Moppie het hangbuikzwijntje zal blij zijn als er weer meerdere gasten zijn; nu moet ze het doen met 1x per dag eten ……
De geiten zie je alweer lekker in de zon liggen als die zich een keer laat zien, de namen hangen allemaal aan het hekwerk. In de zomer hoor je de kinderen die er zijn vaak praten over Utteke, Mukkie, Moeke en Nicky i.p.v. over de geiten.Aan de overkant van deze weiden staan onze drie mini shetlanders; Daisy, Jody en Myriam. Lekker nieuwsgierig en dol op brood.
Tenslotte zijn dit weekend er ook weer 2 mooie zebravinkjes in de volière gekomen dus de kinderboerderij dierentuin is weer bijna compleet.
In het toiletgebouw komen wc rol automaten zodat gasten niet meer met hun rol over de camping hoeven te lopen.
Vandaag het terrein voor de eerste keer gemaaid waardoor ook de laatste blaadjes opgeruimd zijn, Toiletgebouw blinkt weer en is weer ingericht……De recreatie map worden geüpdatet, de informatie in toiletgebouw is dat reeds…..
De eerste gasten sliepen al…..
Kortom…..wij zijn er klaar voor; laat die zon en gasten maar komen!!!
KOM GERUST, BLIJF GERUST EN GA UITGERUST!!!!!