Voorjaar 2012; Yes, het seizoen is weer begonnen!

Geschreven op 31 maart 2012 door Silvia & Johan.

oude werktuigen hoek; kijken waard!

Voorjaar 2012 De site werkt weer naar onze zin! De camping is sinds 15 maart open en gelijk dezelfde dag mochten we al onze eerste gasten verwelkomen. Met zijn allen genoten we van die heerlijke voorjaars zon. De camping lag er pico bello bij; alles schoon, alles fris, de grasmat mooi groen, de speeltuin en zandbak weer vertier klaar, de ping pong tafel werd alweer volop gebruikt.
De dieren horen er nog steeds bij op de Keuterij.
Afgelopen jaar kwam er een eenden wei met vijver bij; weer wat extra’s om naar te kijken! Ook een kleine volière met zebravinken vulde onze “dieren” hobby.
De geiten lopen weer vrolijk te huppelen in de wei; keurig ingeënt tegen de Q-koorts, om elk risico voor onze gasten te vermijden. De pony’s zijn weer gedekt dus weer spannend wanneer er veulens komen. Het veulen van vorig jaar Jody is flink gegroeid maar nog steeds erg klein. Hangbuik zwijn Moppie ziet er naar uit dat de gasten weer hun etensresten komen brengen. In de winter is haar buik flink geslonken dus weer volop plek voor vulling.
Onze vaste gasten hebben hun plekjes weer piekfijn erbij liggen en zien samen met ons uit om nieuwe, vertrouwde gasten welkom te heten.
Onze camping een plek waar iedere camping gast ruimte heeft, in zijn waarde wordt gelaten en welkom is. Een plek waar je tot rust komt, waar kinderen veilig vrij kunnen bewegen. Omsloten in het groen dus op het kampeerveld is het al aangenaam warm als de zon schijnt. Het veld is ruim; maar vol=vol. Het middenstuk blijft vrij van kampeermiddelen zodat iedereen de ruimte heeft.
Onze hoek met oude werktuigen is weer netjes en wordt steeds voller. Bekijk het eens misschien herkent u er nog oude hulpmiddelen van weleer…..
Wilt u een keer komen kamperen met meerdere en zijn er gasten bij die geen kampeermiddel hebben informeer eens bij ons of wij dan iets kunnen betekenen middels verhuur……
Het land van Cuijk werkt steeds harder om zijn toeristische kant zichtbaar te maken voor toeristen. Veel fietsroutes, veel stukjes natuur die absoluut bijzonder zijn om te bekijken, wandelen in gebieden waar u grazers tegen komt die niet zo alledaags zijn, de Kuilen in Langenboom een heerlijke zwemplas maar ook erg geschikt om te wandelen en fietsen, de kastelen Tongelaar of Aldendriel, Zoo par Overloon, De Bergen in Wanroy, maar ook het oorlogsmuseum in Overloon. Allemaal dingen die de moeite waard zijn om te bekijken. Maar ook eens enkele uren langs gaan bij een educatie boerin op een melkveebedrijf, op loopafstand een bezoek aan het rozenhuys of de verborgen tuin., het behoord allemaal tot de mogelijkheden.
Een wandeling van 2 km brengt u ook bij een geweldige ijssalon die telkens in de prijzen valt; als u eenmaal erg geweest bent snapt u ook waarom!
Kortom het land van Cuijk; een nog niet ontdekt prachtig stukje Brabant zoals u mag verwachten van het echte Brabantse land; kleine dorpjes met veel groen er tussen…..
Al schrijvend wordt me duidelijk hoe mooi dit stukje Nederland eigenlijk is!!! En weer voelen we ons rijk dat wij de eigenaars mogen zijn van De Keuterij!!