Gastenboek

We nodigen je uit om een bericht achter te laten in ons gastenboek. Vul het formulier in en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je de tekst controleren en op ‘verzenden’ klikken.

Plaats bericht

Voeg jouw reactie toe. Klik eerst op voorbeeld en daarna op verzenden.

Ik heb de eer gehad om de nieuwe pipowagen te mogen uitproberen! Je ziet hem al staan als je de oprijlaan op komt rijden.
:-)
Fris groen met wit.

De pipowagen is van alle gemakken voorzien dus alleen je toilettas en kleding meenemen is voldoende. Alles is aanwezig voor twee personen, van fauteuil, eettafel met stoeltjes, keukenblokje, koelkast en kast met serviesgoed en toch ervaart het als heel ruim, mede door de lichtinval van de vele kleine raampjes.
Het bed is perfect evenals de kussens en dekbed. Het was fris die nacht maar daar heb ik niets van gemerkt. De wagen van binnen, met halve cirkel als dak straalt sereniteit uit. Er hangt door het veel wit en doorgevoerde kleur groen met rode accenten een goede vibe.
Bijzondere plek om een paar dagen te overnachten! Ik zeg gewoon doen.

Dank je wel voor deze ervaring Johan en Silvia.

Jolanda

Wat hebben we een heerlijke dagen gehad bij jullie op de camping Johan en Silvia. Wat een relaxte sfeer en een leuke gasten. Gezellig jullie vaste gasten die allemaal even vriendelijk zijn. Wij komen graag nog eens terug.

Familie van Leeuwen

Hallo John en Silvia,
jaren geleden op de camping geweest, we kwamen fotos tegen van vroeger en het leek me leuk om even te googlen. Leuk dat de camping nog bestaat. Gr

Vorig jaar hebben we zowel in voorjaar als najaar genoten op jullie prachtige stekkie. Eigenlijk gaan we nooit terug naar een zelfde plekje, Nederland is tenslotte best groot en er valt nog zoveel te ontdekken. Maar kan het niet laten om toch regelmatig op jullie site te kijken… de rust die jullie camping ons gaf…. denk dat we dit jaar gewoon weer komen!!

Bart en Susan

Goedemorgen John en Silvia.
Misschien een beetje laat, maar toch een gezond en liefdevol 2013 toegewenst. We kijken al weer uit naar de zomer. Tot dan, Groet, Agnes

Het gewone leven begint weer. Via deze weg wens ik alle medewerkers van “de Keuterij” een heel gelukkig, gezond en natuurlijk ook zomers 2013 toe. Groetjes Thea

Hoi Johan en Silvia,

Wij hebben dit jaar vreselijk genoten van onze vakantie bij jullie op de camping!
Bedankt voor alle goede zorgen.
Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij!

met vriendelijke groet,
Erik en Sonja

Hallo Johan en Silvia,
De complimenten hoe jullie website eruit ziet. Zal er elke dag even naar kijken, het is dan net of je even op vakantie bent. Het leuke ervan is het kost niets.
Groeten Jan

In de zomer van 1986 verbleef ik met mijn ouders, broer en zussen in een vakantiehuisje op het terrein bij De Keuterij, toen nog in handen van de familie Jans(s)en (Hein en Ursula, dochter Nanda en zoon waarvan de naam me is ontschoten). Ik bewaar goede herinneringen aan die vakantie. Geweldig leuk om te ontdekken dat de camping nog steeds bestaat (al is er wel het een en ander ge- en verbouwd, zo te zien). Ik ben geen kampeerder, anders zou ik het wel weten! Veel succes, en alle gasten een plezierige vakantie!

Henk Timmermans

Na lang problemen te hebben gehad met spam in ons gastenboek (en daardoor het gastenboek hebben moeten sluiten) zijn we blij dat na ene herbouw van de site het gastenboek weer open kan!

Hallo Silvia & Johan,

Een vernieuwde website waarvan jullie nu helemaal zelf de inhoud bij kunnen houden. Ik wens jullie een prachtig seizoen!

Hoi Silvia, Johan de kids en de diertjes,

Heb ik al gezegd dat deze site erg warm en sfeervol is?
Net zoals de uitstraling op jullie camping als je het vertrouwde oprijlaantje opkomt.
Hopenlijk wordt het net zo een gezellig campingseizoen als andere jaren waar jullie gasten heerlijk kunnen vertoeven.
Het is jullie van harte gegund!

Groetjes van jullie zussie en haar familie

Marlies

Geachte collega,

Wij hebben een mini camping. Daarom surf ik nog wel eens op Internet en bezoek websites met dit onderwerp. Ik kwam uw pagina tegen vindt deze bijzonder fraai mijn complimenten hiervoor. Ik wens je veel succes het komende seizoen.

Met vriendelijke groeten,
Lambertus
Kampeerboerderij Kolderkamp

We hebben samen met onze kinderen een heel fijn weekend bij jullie gehad. Bedankt!

Hans en Brenda Tenpelaars

Hallo, zoek een nieuwe camping. We hebben 10 jaar een seizoenplaats op leuke camping in Zeeland gestaan, die ons nu toch te duur wordt. De website is leuk aangelegd en misschien komen in de toekomst bij jullie aan. Leuk seizoen met leuke gasten wenst Lynette uit Duitsland.

We hebben genoten van onze weekendjes bij jullie. De kinderen konden vrij spelen en wij konden lekker luieren. Met mooi weer … komen we zeker weer!|